Újpest: Diósgyőrből szerződtettek hátvédet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 16:36
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Diósgyőrtől távozó Vadász Viktort.


Vadász Viktor szerződtetését hivatalos honlapján jelentette be az Újpest (Fotó: ujpestfc.hu)
Vadász Viktor szerződtetését hivatalos honlapján jelentette be az Újpest (Fotó: ujpestfc.hu)

 

ALÁÍRT A FINNORSZÁGBÓL ÉRKEZŐ KONGÓI-FINN TÁMADÓ

Finnországból szerződtetett kongói születésű, 19 éves labdarúgót az Újpest, adta hírül a klub honlapja. A finn állampolgársággal is rendelkező Aristote Mboma az élvonalbeli FC Honkától érkezik az újpestiekhez. Mboma 2018. június 30-áig érvényes szerződést írt alá.

Bővebben itt olvashat a hírről!

„Miután eldőlt, hogy nem maradok a DVTK-nál, úgy éreztem, hogy a lehetőségek közül az Újpest lesz a legjobb választás számomra – mondta Vadász az ujpestfc.hu-nak. – Természetesen mint minden új játékosnak, nekem is az az elsődleges célom, hogy bizonyítsam, helyem van a kezdőcsapatban. A védelem közepén és a jobb oldalán is számíthat rám a szakmai stáb, és már várom, hogy holnap a többiekkel készüljek. Bízom benne, hogy együtt sikeres csapatot alkotunk itt, Újpesten, miközben nekem is sikerül minél jobb játékossá válnom.”

Már korábban jeleztük, hogy a hátvéd közös megegyezéssel felbontotta megállapodását a DVTK-val, és bár a Ferencváros is szóba került vele kapcsolatban, végül Újpestre szerződött.

Vadász Viktor 2016. június 30-ig írt alá a lila-fehérekhez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Forró Gyula (KTE), Nagy Gábor (Haladás), Vadász Viktor (DVTK), Aristote Mboma (kongói-finn, FC Honka – Finnország)
Távozott/távozhat: Jarmo Ahjupera (észt, ?), José María Antón (spanyol, ?), Juanan (spanyol, ?), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Lázár Bence (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe), Simon Ligot (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Jean-Marc Makusu Mundele (kongói, ?,) Bojan Mihajlovics (szerb, ?), Pierre-Yves Ngawa (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Nikolas Proesmans (belga,?), Lansana Sagna (szenegáli, ?), Hisham Abdallah Said (kenyai, ?), El Hadji Badiane Sidibe (szenegáli, ?), Zamostny Balázs (Haladás?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Gyurcsó Ádám (Videoton), Lencse László (Puskás Akadémia), Tortol Lumanza Lembi (belga, Standard Liege), Németh Márió (Haladás), Simon Attila (MVM-Paks), Szabó János (MVM-Paks), Jérémy Serwy (belga, Borussia Dortmund II), Laércio Cordeiro de Morais (brazil, ?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik