PMFC: „Vermes még egy kicsit velünk marad” - Véber dönt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.29. 10:27
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a legutóbb Mezőkövesden szereplő, korábbi újpesti Vermes Krisztián Pécsen készül. Játszott is a Paks elleni edzőmeccsen, és Győri János ügyvezetői szavaival élve egy kicsit még marad is a csapatnál.

„Fodor Ferenc távozása miatt szükségünk van belső védőre, ezért van most velünk Vermes Krisztián – idézi a védővel kapcsolatban Győri Jánost, a pécsiek ügyvezető igazgatóját a bama.hu. – Még egy kicsit velünk marad, aztán meglátjuk, miként dönt a vezetőedző, Véber György."

Mint ismeretes, Vermes tegnap pályára lépett a PMFC Paks elleni, 1–0-ra elveszített felkészülési meccsén. A védő legutóbb Mezőkövesden szerepelt, ahol ugyanaz a Véber György volt az edzője, akinek a hívására most Pécsre érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Fodor Ferenc (Nyíregyháza Spartacus), Fröhlich Roland (Dunaújváros?), Koller Krisztián (Nyíregyháza Spartacus), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Városi Viktor (Haladás)
Kiszemeltek: Fitos László (Kozármisleny), Pölöskey Péter (DVSC), Vermes Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik