Nyíregyháza: Ulvicki valóban távozik, KTE-védő jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.28. 09:39
A Nyíregyháza Spatacus labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi információját Ulvicki Mihály távozásáról, és bejelentette, hogy a kecskeméti védő, Póti Krisztián a kerettel készül.

„Újabb edzéseken van túl a Nyíregyháza Spartacus. A csapattal készül Póti Krisztián, Ulvicki Mihály viszont távozik a Szparitól” – írja az NB I-ben a következő szezonban újonc klub hivatalos honlapja.

„Ulvicki Mihály a téli szünetben érkezett Nyíregyházára, és a tavasszal hat alkalommal kezdett a csapatban. A védekező középpályás lejáró szerződését nem hosszabbította meg a vezetőség, így szabadon igazolhatóvá vált. A klub köszöni a játékos eddigi munkáját, hogy teljesítményével segítette a csapat élvonalba jutását. A kerettel készül Póti Krisztián. A középső védő korábban az MTK és a Kecskemét játékosa is volt, előző klubjánál pedig lejár a szerződése. Mivel jó kapcsolatban van a nyíregyházi vezetőkkel, így jelenleg a Szparival készül” – teszi hozzá a nyiregyhazaspartacus.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza), Kis Róbert (?), Polényi Gábor (?), Kákonyi Dániel (Szolnok), Ulvicki Mihály (?)
Kiszemeltek: Mohamadou Abdouraman (DVTK), Pekár László (KTE), Póti Krisztián (KTE), Szepessy Róbert (Szolnok)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik