KTE: a volt Fradi-csatár Pécs érintésével jöhet a DVSC-től

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.06.04. 11:35
A Nemzeti Sport Online értesülései KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata ismét szeretné szerződtetni a DVSC-Teva Pécsre kölcsönadott csatárát, a korábban a Ferencvárosban is futballozó Pölöskey Pétert. A futballista már télen is kis híján Kecskemétre igazolt, de akkor a szabályok ezt nem tehették lehetővé.

A KTE télen azért nem tudta átigazolni Pölöskey Pétert, mert a DVSC-ben és a PMFC-ben is pályára lépett már tétmeccsen ebben a szezonban, harmadik klubban pedig ezt már nem tehette meg a szabályok értelmében.

Az elmúlt fél évben így maradt Pécsen, ahol jól ment neki a játék. A szezont öt góllal és négy gólpasszal fejezte be.

Ezek után pedig ismét szeretné szerződtetni a Kecskemét, méghozzá a DVSC-től, hiszen a pécsi kölcsönszerződése lejárt, de a Debrecenhez még érvényes megállapodás köti.

„A Kecskemét valóban továbbra is szeretné szerződtetni Pölöskey Pétert, de egyelőre nincs konkrétum az ügyében, folynak az egyeztetések a Debrecennel" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a játékos menedzsere, Fülöp Ferenc.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc, kölcsönből vissza?), Burics András (DVSC – kölcsönből vissza?), Eliomar (brazil, Partizan Beograd – Szerbia, kölcsönből vissza), Henri Eninful (togói, Újpest – kölcsönből vissza?), Pekár László (Nyíregyháza?), Vukasin Polekszics (montenegrói, DVSC – kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO – kölcsönből vissza?), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönből vissza?), Brahima Touré (elefántcsontparti, Lugano – Svájc, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Pölöskey Péter (DVSC, legutóbb kölcsönben PMFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik