FTC: újabb DVTK-kulcsember a kiszemeltek között

Vágólapra másolva!
2014.06.02. 11:21
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a DVTK-ban kölcsönben szereplő Futács Márkó is a kiszemeltek közé tartozik a Ferencvárosnál, és a Nemzeti Sport Online legfrissebb értesülései szerint Vadász Viktor is képbe kerülhet az Üllői úton.

Mint beszámoltunk róla, az elsősorban belső védőként bevethető Vadász Viktor jó eséllyel távozik a DVTK-tól, miután a klubnál lejárt a szerződése, és továbbra sem tudott megegyezni a vezetőkkel a folytatásról.

A játékost képviselő menedzser, Paunoch Péter érdeklődésünkre megerősítette, hogy a védő nagy valószínűséggel távozik Diósgyőrből. A lehetséges folytatásról azonban nem tudott részletekkel szolgálni, és azon értesülésünket sem kommentálta, hogy több klubnál, köztük a Ferencvárosnál is szóba került már a 27 éves játékos szerződtetése.

Vadász ebben a szezonban alapembernek számított a DVTK-ban, 26 bajnokin lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC?), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Bosnjak Predrag (Haladás), Futács Márkó (Leicester City – Anglia, legutóbb Diósgyőri VTK), Tarmo Kink (észt, Kaposvár), Radó András (Haladás), Vadász Viktor (DVTK), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik