Honvéd: „Sajnálom Rossit, remélem, újra olasz edző jön”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 09:59
Andrea Mancini, a labdarúgó NB I 8. helyén álló Honvéd olasz légiósa a közelmúltbeli edzőváltásról és a jövőbeni terveiről is beszélt egy olasz portálnak.

„Egy kicsit mindenkit meglepett – kommentálta Marco Rossi múlt heti távozását Andrea Mancini. – Korábban azt mondta nekünk, hogy az idény végén távozik, senki sem várta, hogy ez előbb következik be. Személy szerint én nagyon sajnálom, hogy elment, mert jó munkát végzett, és a szurkolók is megkedvelték.”Andrea Mancini. – Korábban azt mondta nekünk, hogy az idény végén távozik, senki sem várta, hogy ez előbb következik be. Személy szerint én nagyon sajnálom, hogy elment, mert jó munkát végzett, és a szurkolók is megkedvelték.”

A fiatal támadó beszélt arról is, hogy egyelőre (Simon Miklós személyében) magyar edző irányítja a kispestieket, ám reményei szerint a következő szezonra újra olasz edző jön.

„Remélem, hogy olasz edző jön, mert egyfelől sok az olasz játékosunk, másfelől pedig (ez a választás) hasznos lenne a klubnál folyó munka folyamatossága szempontjából. A következő szezonban jól akarunk teljesíteni, és biztos vagyok benne, hogy sportigazgatónk győzelemre éhes csapat építésén munkálkodik” – idézi a gianlucadimarzio.com Mancinit.

A fiatal olasz játékos – összhangban közelmúltbeli kijelentéseivel – beszélt arról is, hogy szeretné kitölteni a 2016-ig szóló szerződését, és már csak azért is maradni szeretne, mert ebben a szezonban sérülése miatt már aligha lép pályára – és bajnoki hajrában az ilyesmi nagyon lehangoló tud lenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik