Győr: Rudolf nem flegma, de van az a pénz, amiért elengednék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 13:20
Van az a pénz, amiért az NB I második helyén álló Győri ETO elengedné Rudolf Gergelyt, az együttes magyar válogatott támadóját, akin Szasa Sztevanovics nem lát flegmaságot – bár sokan nagyképűnek tartják a játékost.

A 29 esztendős csatár az utóbbi időben kiváló formában futballozik, a Kaposvár ellen szerzett második gólját pedig a világ bármely pályáján megtapsolták volna.

HORVÁTH FERENC ÉRDEKESNEK TARTJA A BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSÁT
„Valamilyen színű érmet szerzünk, legrosszabb esetben ezüstöt. A csapat a Kaposvár ellen jól futballozott, szép gólokat szerzett és végig uralta a mérkőzést. Érdekesnek tartom a bajnokság lebonyolítását, számomra furcsa, hogy az utolsó három fordulót nem egy időben rendezik” – mondta Horváth Ferenc.

„Nem lep meg a teljesítménye, a klubnál mindenki pontosan tudja, mire képes. Annak idején sérülten igazolt a DVTK-hoz, talán a kellő bizalmat sem kapta meg, nálunk azonban sikerült felépítenie magát. A csapattársak is hamar befogadták, tudom, hogy sokan nagyképűnek tartják, én azonban semmi flegmaságot nem láttam rajta, amióta a klubhoz került” – mondta Sztevanovics.

„Örülök, hogy a nyáron minket választott, most mentálisan és fizikailag is a csúcson van, vezére a csapatnak. A sérülések is elkerülték a szezon során, így minden adva volt ahhoz, hogy megtalálja korábbi önmagát. Kiemelkedő formában játszik, élvezi edzőnk, Horváth Ferenc bizalmát, és ahogy a válogatott meghívó is bizonyítja, korábbi szakvezetőnk, Pintér Attila is tudja, mire képes” – fogalmazott az ETO sportigazgatója, aki hozzátette, van az a pénz, amiért megválnának Rudolftól.

„Miután biztossá vált, hogy jövőre a nemzetközi kupában indulunk, elkezdtük építeni a következő szezon csapatát, amelyben számítunk Rudolf Gergelyre is. Közösen képzeljük el a folytatást, persze mindig van az a pénz... Ám biztos, csakis olyan ajánlat esetén engednénk el őt, amely mind a két fél számára visszautasíthatatlan” – szögezte le Sztevanovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik