Mezőkövesd: felmentették Rajczit, Vermest és Farkast

Vágólapra másolva!
2014.04.29. 15:20
null
Három rutinos játékostól vált meg a szezon hajrájában a Mezőkövesd (Fotó: mse-zsory.hu)
A Mezőkövesd Zsóry élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetősége április 30-tól felmentette a munkavégzés alól Rajczi Pétert, Vermes Krisztiánt és Farkas Balázst, erről a klub honlapja számolt be. A bajnokságból hátralévő négy fordulóban a trió tagjai már nem állnak Véber György vezetőedző rendelkezésére. 

 

A 33 éves Rajczi a szezont még Kecskeméten kezdte meg, majd január 23-án igazolt Mezőkövesdre, utóbbiban tavasszal támadóként hét bajnokin lépett pályára, gólt nem szerzett.

A 28 éves Vermes újpestiként sérülés miatt hagyott ki hosszú időt, majd felépülte után már nem tartottak igényt a szolgálataira. A védő így került február 10-én az élvonalbeli újonchoz, amelyben három bajnokin játszott.

A 34 éves középpályás, Farkas Balázs egy évvel megelőzte a fent említett duót, ő 2013 elején szerződött az akkor még másodosztályú együttesbe, amelyben stabil pont volt. Ősszel még az élvonalban is alapembernek számított, november végétől azonban a cserék közé szorult. Azóta négy bajnokin összesen 34 percet kapott Véber Györgytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik