DVTK: Marjanovics kész a játékra, nem haragszik Kabátra

Vágólapra másolva!
2014.03.29. 07:21
Aki látta, azt hihetné, még mindig sajog Lazar Marjanovics lába – a Diósgyőri VTK középpályásának térdhajlatába Kabát Péter, az Újpest csatára talpalt bele a múlt heti bajnoki mérkőzésen (Újpest–DVTK 2–0). Ehhez képest Marjanovicsot nem kellett lecserélni Újpesten, ellenben a szerb légióst a szerdai, Lombard Pápa elleni (3–0) Magyar Kupa-összecsapáson le kellett hozni, miután rúgást kapott a lábára.

„Benne van a futballban, hogy a játékos kap néhányat, ez ilyen sportág – jelezte a Nemzeti Sportnak a 24 esztendős Lazar Marjanovics, hogy nem fújja fel a történteket. – Nem hinném, hogy Kabát Péter sérülést akart nekem okozni, persze nem volt szép jelenet, de bocsánatot kért az eset után. Én ezzel le is zárnám a történteket. A lényeg, hogy nem sérültem meg, és reményeim szerint pályára léphetek a szombati mérkőzésen.” Lazar Marjanovics, hogy nem fújja fel a történteket. – Nem hinném, hogy Kabát Péter sérülést akart nekem okozni, persze nem volt szép jelenet, de bocsánatot kért az eset után. Én ezzel le is zárnám a történteket. A lényeg, hogy nem sérültem meg, és reményeim szerint pályára léphetek a szombati mérkőzésen.”

A DVTK ma 14 órától Puskás Akadémiával játszik hazai pályán (tv: M1), a mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik