Győr: „A kimagasló támadókat mi sem tudjuk megfizetni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.25. 12:36
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO korábbi kapusa, jelenlegi sportigazgatója a kisalfold.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, a kimagasló képességű támadókat még ők sem tudnák megfizetni, így nem bánja, hogy a téli átigazolási időszakban nem sikerült csatárt szerződtetni.

A bajnoki címvédő ETO a télen Pogacsics Krisztián személyében csak egy kapust szerződtetett, az újdonsült sportigazgatóban azonban nem maradt hiányérzet.

„Elégedett vagyok, de ez nem meglepő, hiszen korábban is azt mondtuk, nem tervezünk télen komoly változtatást. Úgy érezzük, ez a csapat megfelel az elvárásainknak, és elérheti a célkitűzéseinket. Persze a jövőben jobban szeretnénk támaszkodni a saját utánpótlásunkra is, ezért hét, nálunk nevelkedő fiatallal kötöttünk megállapodást” – kezdte a kisalfold.hu-nak adott nyilatkozatát Szasa Sztevanovics.

„Nagy a kereslet itthon is a jó támadók iránt. Akik igazán kimagaslóak, azokat mi sem tudjuk megfizetni, olyat pedig nem akartunk szerződtetni, aki nem éri el az itteniek színvonalát. Több jó csatár is van a keretünkben, bízunk bennük, nincs miért aggódni” – folytatta az elöljáró, akinek az alapozás idején egyáltalán nem hiányzott a labda, hiszen annyi új feladata volt, hogy eszébe sem jutott a játék.

„Cél a dobogó, de jó lenne annak a legmagasabb fokán végezni. Persze tudom, az újabb nagy siker sok mindentől függ, s szükségünk lenne némi szerencsére is. Úgy látom, a társaság összehangolódott az új vezetőedzővel, és jól dolgozott a téli szünetben. Hogy ez mire lesz elég, meglátjuk. Ami biztos, mindannyian nagyon várjuk már a rajtot” – mondta a célkitűzésekről Sztevanovics.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Pogacsics Krisztián (FC Bihor, legutóbb Sagesta Navodari – Románia, kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Kaposvári Rákóczi), Lázok János (Paksi FC – kölcsönből vissza), Linas Pilibaitis (litván, mezőkövesdi kölcsön után Zalgiris Vilnius – Litvánia), Simon András (Kecskeméti TE – kölcsönbe), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult, sportigazgató lett)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik