PMFC: a három próbázóból kettőt tovább tesztelnének

Vágólapra másolva!
2014.01.24. 18:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC szakmai stábja elköszönt a hétfőn próbajátékra érkező montenegrói védőtől, Radule Zsivkovicstól, ellenben a szerb balhátvédet, Boriszlav Szimicset és a kapust, Pogacsics Krisztiánt tovább tesztelik.

Lőrincz Emil vezetőedző a klub hivatalos oldalának a HNK Cibalia elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépő próbajátékosokról elmondta, habár egy félidei játékból messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, ennek ellenére Biroszlav Szimics remek bal lábbal rendelkezik, jól mozgott a pályán, ugyanakkor a védekezéseknél hiányolták az agresszivitását. Ő továbbra is a csapattal készül, szombaton pedig ismét pályára léphet a Siófok ellen.

A Cibalia elleni második félidőben, úgyszintén balhátvédposzton játszott Radule Zsivkovics, aki védekezéseknél sokkal harcosabb volt, viszont az előre futballban kevesebbet tudott hozzátenni a játékhoz. A montenegrói játékos már vissza is tért hazájába, így ő biztosan nem lesz a PMFC játékosa.

A kapus, Pogacsics Krisztián edzésen nyújtott munkájával kapcsolatban pozitív vélemény alakult ki. A felkészülési mérkőzésen viszont nem akadt olyan feladata, amiről meg lehetett volna állapítani, valójában mire is képes. A Romániából hazatérő 189 centis kapus jelenleg máshol tartózkodik, de jelezte a szakmai stábnak, szívesen részt venne további próbajátékon.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Djordje Jocsics (szerb, ?), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Eke Uzoma (nigériai, SV Sandhausen – Németország)
Kiszemeltek: Carlos Indiano (spanyol, Albacete Balompié – Spanyolország), Pogacsics Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb FC Bihor – Románia), Boriszlav Szimics (szerb, Szindjelics Beograd – Szerbia), Radule Zsivkovics (montenegrói, Mladoszt Podgorica – Montenegró)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik