NB I: hét klub játékosai az ősz legjobb csapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 10:47
null
Hét klub játékosai az ősz legjobb csapatában (NS-grafika)
A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2013–2014-as élvonalbeli labdarúgószezon összesített játékosrangsorát az őszi idény során munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A bajnokságban 386 labdarúgó lépett pályára, de a listára csak az a 184 futballista kerülhetett fel, aki legalább nyolc mérkőzésen értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt. Az ősz legjobb csapatába hét klub delegál játékost, mind közül a legtöbbet, szám szerint négyet a Videoton. Két futballistával képviselteti magát a Haladás, egy-egy játékossal pedig a Debrecen, a Ferencváros, a Győr, a Paks és a Pápa.

 

 

„Huszonhat éves vagyok, nyolc éve játszom az NB I-ben – az utóbbi hat évben rendszeresen. Büszke vagyok rá, hogy a Nemzeti Sport nem először választott a legjobbak közé, méghozzá úgy, hogy közben esélyem sem volt a válogatott közelébe kerülni – nyilatkozta Völgyi Dániel, a bajnoki címvédő Győri ETO egyik alapembere. – Meglehet, mostanra beértem, de azt is tudom, olykor egy-egy gyengébb meccs is becsúszik.”

TELJES LISTA A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN, AMELYBEN VÖLGYI DÁNIEL KIFEJTI VÉLEMÉNYÉT VÁLOGATOTTBELI LEHETŐSÉGÉRŐL ÉS AZ ETO ŐSZI SZEREPLÉSÉRŐL! BOGNÁR GYÖRGY PEDIG SZAKÉRTŐKÉNT ELEMZI AZ ŐSZ CSAPATÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik