Kaposvár: „Tipszmiksz Csabi” drog miatt börtönbe kerülhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.30. 11:18
Az ország egyik legismertebb, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi „Tipszmiksz Csabi” néven elhíresült szurkolója kábítószerrel való visszaélés miatt rács mögé kerülhet – lapértesülés szerint.

„Itthon minden rendben, le fognak csukni. Cső!” – idézi a Blikk O. Csabát, aki a közelmúltban egy videofelvételen Olaszországban tartózkodó testvérének üzent.

„Úgy tűnik, a viccesnek szánt jóslatból valóság lehet. A kaposvári drukkernek, O. Csabának (39) a héten bíróság elé kellett állnia, s első fokon bűnösnek mondták ki, három év hat hónap szabadságvesztést kapott” – teszi hozzá a Blikk. Blikk O. Csabát, aki a közelmúltban egy videofelvételen Olaszországban tartózkodó testvérének üzent.

„Úgy tűnik, a viccesnek szánt jóslatból valóság lehet. A kaposvári drukkernek, O. Csabának (39) a héten bíróság elé kellett állnia, s első fokon bűnösnek mondták ki, három év hat hónap szabadságvesztést kapott” – teszi hozzá a Blikk.

A Kaposvári Járási Bíróság kábítószerrel való visszaélés miatt ítélte el első fokon O. Csabát, aki enyhítésért fellebbezett – tájékoztatta a lapot dr. Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék sajtószóvivője.

Tipszmiksz Csabi a Blikk érdeklődésére azt mondta, félreértésről van szó.

„Voltam már büntetve, valóban a drog miatt buktam meg, de ez a mostani eset nem rólam szól. Tudja, mindig vannak rosszakarók, ők terjesztik ezt rólam. Ám ha valóban én lennék az érintett, akkor itt állhatnék egy daru mellett?” – reagált a Rákóczi hazai meccsekről kitiltott, majd visszaengedett drukker, azaz Orbán Csaba.

A lap megjegyzi, a kábítószerügyben érintett O. Csaba a jogerős bírósági ítéletig szabadlábon védekezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik