Videoton: gipszben a válogatott edzésén megsérülő támadó lába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.20. 14:39
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján, a vidi.hu-n adta hírül, hogy az U19-es válogatott edzésén megsérülő Zsótér Donát lábát a súlyosabb sérülés megelőzése érdekében be kellett gipszelni.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Zsótér bokasérülés miatt kihagyta a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es magyar labdarúgó-válogatott Németország elleni felkészülési mérkőzését.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Zsótér bokasérülés miatt kihagyta a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es magyar labdarúgó-válogatott Németország elleni felkészülési mérkőzését.

„Sajnos egy balszerencsés mozdulatot követően megsérültem az U19-es válogatott egyik edzésén a németek elleni meccs előtt. Később az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a bokaszalagom meghúzódott, ezért kell péntekig gipszben lennie a lábamnak. Bízom benne, hogy a rehabilitációm nem fog sokáig tartani, és hamarosan ismét teljes értékű munkát végezhetek” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Zsótér.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a fiatal támadó a jövő héten kezdheti meg a rehabilitációt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik