Haladás: Kulcsár Kornél a ZTE-hez került kölcsönbe

Vágólapra másolva!
2013.08.13. 11:15
Kölcsönadta az élvonalbeli Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata Kulcsár Kornélt a nagy nyugati riválisnak, a jelenleg másodosztályú Zalaegerszegi TE-nek.

A középpályás – akivel rendre fegyelmi és motivációs problémák is adódtak – azzal a feltétellel került a egy évre a zalaiakhoz, hogy télen visszarendelheti az élvonalbeli klub.

A játékos tavaly januárban szerződött a Kaposvári Rákóczitól a Haladáshoz, de mindössze tizennégy élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára.

„Abban maradtunk a vezetőkkel, ha az első két-három fordulóban nem tudunk Kulcsár számára játéklehetőséget biztosítani, kölcsönadjuk Zalaegerszegre - mondta Artner Tamás, a vasiak mestere a Haladás hivatalos honlapjának. – Jelen pillanatban a posztján Németh Márió jobb teljesítményt nyújt, ő élvez elsőbbséget. A kölcsönadási szerződésében – csakúgy mint a többi Haladás-játékosában – szerepel egy pont, ha úgy döntünk, télenvisszarendelhetjük. Nem mondtunk le róla, Zalaegerszeg közel van,figyeljük a teljesítményét."

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Veszprém), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, ismét kölcsön), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (Mezőkövesd), Czafit Richárd (?), Farkas Márk (Gyirmót FC Győr – kölcsönbe), Gőcze Gergő (Pécsi MFC), Hanzl Máté (FC Ajka – kölcsönbe), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kulcsár Kornél (Zalaegerszegi TE FC – kölcsönbe), Simon András (Győri ETO FC, kölcsönből vissza), Skriba Máté (FC Ajka – kölcsönbe), Szeles Tamás (Salgótarjáni BTC)
Kiszemeltek: Nebojsa Basztajics (szerb, szabadon igazolható), Vedran Gerc (horvát, szabadon igazolható, legutóbb Zalgiris – litván)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik