DVTK: Ribánszki távozik, próbajátékosok érkeznek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.13. 07:59
Nem a bosnyák tájra volt kíváncsi Tomiszlav Szivics. „Valóban jártam Bosznia-Hercegovinában, két játékost néztem meg – szögezte le a DVTK vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – Annyit elárulok, hogy kapusról és bal oldali védőről van szó, mindketten jó benyomást tettek rám. Ennél többet egyelőre nem mondanék erről.”

Arról viszont beszélt, mi lesz a lejáró szerződésű játékosokkal.

„Ribánszki László biztosan nem marad a klubnál, maga a kapus döntött így – folytatta a szakember. – Még nem dőlt el, hogy a másik kapus, Ambrusics Róbert, valamint a két védő, Gohér Gergő és Michal Hanek marad-e. Hétfőn kezdjük el a felkészülést, érkeznek próbajátékosok is, de csak péntekig, nem akarjuk, hogy annyian forduljanak meg nálunk, mint egy buszmegállóban... Hogy mi a helyzet a lejáró szerződésű Hidvégi Sándorral és Lencse Lászlóval? Az MTK bal oldali hátvédjét és a Videoton csatárát is kiváló játékosnak tartom, de egyelőre nincs előrelépés az ügyükben. A támadó nem mindenáron, csak korrekt összegért jöhetne hozzánk." Még egy „érkezőről" elfeledkeztünk: a spanyol Francisco Gallardo minden bizonnyal meghosszabbítja a nyáron lejáró megállapodását.

„Szeretném, ha itt maradna, kiváló futballistának tartom, kérdés, meg tud-e egyezni a klubvezetőséggel – így a tréner. – A két visszavonulóval, Fernando Fernándezzel és José Luquéval is váltottam néhány szót, hátha rábírom őket, hogy ne vonuljanak vissza, de megértettem, hogy a családjuk miatt térnek haza."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza?), Hornyák Marcell (Kazincbarcika, kölcsönből vissza?), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat: Ambrusics Róbert (?), FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi pályafutását), Gohér Gergő (?), Michal Hanek (?), José Luque(spanyol, befejezi pályafutását), Ribánszki László (?)
Kiszemeltek: Hidvégi Sándor (MTK), Lencse László (Videoton), Mohl Dávid (KTE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik