Felkészülés: 5-2-es pécsi győzelem a Kozármisleny ellen

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 13:00
A PMFC-Matias NB I-es labdarúgócsapata 5–2-re legyőzte a másodosztályú Kozármislenyt a ma rendezett felkészülési mérkőzésen.

A PMFC góljai közül a szlovén Zoran Zeljkovic kettőt vállalt, rajta kívül Horváth Zsolt, Frőhlich Roland és a fiatal Márkvárt Dávid is eredményes volt, a másik oldalon Dominic duplázott.

A pécsiek szerdán is a Kozármislennyel játszottak előkészületi meccset, azt 3–0-ra nyerte meg az élvonalbeli gárda.

Szombaton eredetileg az NK Cibalia lett volna az ellenfél 13 órától, ám a horvátok lemondták a találkozót, a hírek szerint a játékosai feljelentették a klubot, amely ezért nem játszhat nemzetközi meccset.

A Kozármislenyben két próbajátékos is feltűnt, Luca Dominik két góllal tette le a névjegyét, Fenyvesi Olivér pedig a Kaposvár II-től érkezett. Érdekesség, hogy Lantos Levente, a pécsiek futballistája az ellenfélnél futballozott, a mislenyi együttesből ugyanis sokan hiányoztak sérülés vagy egyéb elfoglaltság miatt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PMFC-MATIAS–KOZÁRMISLENY 5–2 (4–2)
Pécs, 100
néző. V: ifj. Botló
PMFC:
Molnár P. – Nagy J., Fodor F., Krejci, Zeljkovic – Horváth A. (Szatmári L.), Koller K. – Márkvárt, Szatmári L. (Frőhlich), Horváth Zs. (Bjelanovic) – Grumics (Bajzát)
KOZÁRMISLENY: Helesfay (Kurucsai) – Suba (Zelenyánszki), Fellai, Lantos, Vég B. (Szabó B., majd Boda) – Fenyvesi, Turi – Dominic (Berdó V.), Boda (Kovács A.), Karacs – Városi (Schmidt)
G:
Zeljkovic (2), Frőhlich, Horváth Zs., Márkvárt, ill. Dominic (2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik