Pécs: Harsányi Zoltán visszatért, de még nem edz

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 11:44
Ahogy azt már decemberben előre jeleztük, visszatért a PMFC labdarúgócsapatához az ősszel a Spartak Myjavának kölcsönadott Harsányi Zoltán, aki azonban egyelőre nem edz sérülés miatt.

„Harsányi Zoltán visszatért Pécsre, igaz, egy kisebb betegség miatt nem kezdte el a kerettel a munkát. Ő nyárig került kölcsönbe a Spartak Myjavához, de a szerződésében szerepelt egy visszahívási opció, amellyel minden bizonnyal élnek a pécsi vezetők, így a támadó tavasszal a PMFC-ben futballozhat" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a labdarúgó menedzsere, Paunoch Péter.

Harsányi ősszel előbb három mérkőzésen játszott a PMFC-ben (gólt nem szerzett), majd tíz találkozón pályára lépett a szlovák élvonalban is, ezeken a meccseken háromszor volt eredményes.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjava – Szlovákia, kölcsönből vissza?), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Marko Bjelanovic (horvát, Kozármisleny), Koller Krisztián (Kozármisleny). Profi szerződést kapó saját nevelésű játékosok: Erős Csaba, Gajág Gergő, Gránicz Patrik, Ipacs Péter, Kővári Róbert, Márkvárt Dávid, Zelenyánszki László

Távozik/távozhat: Ceolin (brazil, ?), Cosmin Goia (román, ?), Luka Vucko (horvát,?), Bodnár László (?), Demjén Gábor (?), Solomon Okoronkwo (nigériai, ?), Leon Panikvar (szlovén, ?)

Kiszemeltek: Balogh Béla (KTE-Phoenix Meacno)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik