PMFC: újabb fiatal futballista kapott profi szerződést

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 19:27
Újabb fiatal futballista kapott profi szerződést a PMFC-től: ezúttal Márkvárt Dávid írta alá első kontraktusát – adta hírül a pécsi klub hivatalos közleményében. A 18 éves középpályás 2015 júniusáig kötelezte el magát.

„Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy megkapjam életem első profi szerződését. Sokat köszönhetek Kulcsár Árpádnak, Turi Zsoltnak és Fekete Tivadarnak is. Ősszel sikerült bemutatkoznom az NB III-ban és a Ligakupában, remélem, hogy minél hamarabb lesz lehetőségem pályára lépni a nagy csapatban bajnoki mérkőzésen is. Úgy gondolom, hogy ezek után még keményebben kell majd küzdenem, de szerintem ez nem fog problémát jelenteni! Úgy érzem, hogy ez a szerződés a legszebb karácsonyi ajándék amit kaphattam!" – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Márkvárt Dávid.Márkvárt Dávid.

„Nem csak nekem, hanem reményeim szerint valamennyi pécsi szurkolónak nagy öröm, hogy Nagy Dominik, Ivancsics Alex és Gajág Gergő után egy újabb saját nevelésű fiatal jutott el odáig, hogy teljesítményével kiérdemelje a PMFC profi szerződését! Ez komoly rangot jelent a klubnál. Legyen sok örömünk Dávidban Pécsett! Neki pedig legyen része sok sikerben piros-feketében!" – fogalmazott Matyi Dezső klubtulajdonos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik