DVSC: Mostanra komplex labdarúgó lettem - Sidibe

Vágólapra másolva!
2012.06.22. 11:32
Mint arról beszámoltunk, Ibrahima Sidibe visszatért korábbi sikereinek színhelyére, és a következő bajnoki idénytől újra az élvonalbeli DVSC-Teva futballistája lesz. A szenegáli támadó elmondása szerint nem levezetni jött vissza, mostanra komplexebb labdarúgó lett.

„Úgy érzem, tapasztaltabb, rutinosabb játékos lettem. Talán úgy fogalmaznék, jobban ismerem a testem, mint azelőtt, mint ahogy a teljesítőképességem határait is. Technikailag nyilván már nem nagyon fejlődik az ember ebben a korban, de a taktikát, a gondolkodásmódot illetően sokat tanultam. Azt mondanám, komplexebb futballista lettem, így harmincon túl" – nyilatkozta a 31 éves szenegáli támadó a dehir.hu-nak.dehir.hu-nak.

„Bízom benne, hogy a szurkolók meg a szakemberek azt mondják majd, ez a Sidibe most még jobb futballista, mint akkor volt. Szeretnék bizonyítani a debreceni közönségnek, amelyre mindig is szívesen emlékeztem vissza. Egyet megígérhetek: nem levezetni jöttem vissza a DVSC-be" – tette hozzá a többek között Ausztriában és Belgiumban is megforduló Sidibe

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik