Bp. Honvéd: Ceolinnal szemben elfogyott Supka Attila türelme

Vágólapra másolva!
2012.04.05. 08:40
A Győrből kölcsönbe érkezett Nicolas Ceolinnal már egy ideje elégedetlen Supka Attila vezetőedző, akinek a Videoton elleni bajnokit követően fogyott el végkép a türelme – a brazil futballistának most a második csapattól kellene felküzdenie magát az első kerethez.

A Győri ETO-tól kölcsönbe érkező, 25 esztendős támadó szerdától a Budapest Honvéd NB II-es együttesével készül, egy ideig biztosan a múlt hét vasárnapi, Videoton elleni mérkőzés (0–1) volt neki az utolsó az első csapatnál.

„Amikor a két héttel ezelőtti, Kecskemét elleni mérkőzésen lecseréltem Nicolas Ceolint, a labdarúgó finoman fogalmazva is sportszerűtlen és elfogadhatatlan viselkedést tanúsított – mondta a Nemzeti Sportnak Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – A múlt héten több alkalommal is beszéltem vele, próbáltam belészuggerálni, hogy tegye oda magát a Videoton ellen, használja ki a gyorsaságát és a cselezőkészségét. Nos, miután háromszor-négyszer visszanéztük a mérkőzés felvételét, úgy láttuk, mindenki tisztességgel tette a dolgát, kivéve a brazilt, aki sajnos kilógott a sorból."

„A télen igazolt légióstól sokkal többet vártunk, pótolnia kellett volna a távozó Dieng Cheikh Abasst. Ez nem sikerült neki, de ha az NB II-ben olyan teljesítményt nyújt, hogy érdemes lesz visszahívni az első keretbe, visszatérhet. Az biztos, hogy képességei alapján az élvonalban lenne a helye, de sajnos magatartása és csalódást keltő futballja miatt meg kellett hoznunk ezt a döntést. Hangsúlyozom azonban, hogy van visszaút a brazil számára" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik