ZTE: már pszichológus is dolgozik az első győzelem megszerzésén

Vágólapra másolva!
2011.10.28. 19:39
Nagy Ferenc, a Zalaegerszegi TE tulajdonosa sem talál magyarázatot csapatának idei szereplésére, az utolsó helyre és a bajnokságban eddig megszerzett négy pontra. A ztefc.hu-n olvasható interjúban az is elárulta, hogy már pszichológus is segíti a csapatot a kudarcok leküzdésében.

„Most már nagyon komolyan kell küzdenünk, és mindenkinek hozzá kell tenni azt, mit eddig esetleg eddig nem tett hozzá – mondta Nagy Ferenc. – Az anyagi helyzet stabil, az nem lehet akadálya a jobb szereplésnek, minden hónapban mindenkinek kifizetik a járandóságát. Biztos vagyok abban, hogy az első győzelemmel átszakadnának a pszichés gátak, miként az a Ferencvárosnál történt." Nagy Ferenc. – Az anyagi helyzet stabil, az nem lehet akadálya a jobb szereplésnek, minden hónapban mindenkinek kifizetik a járandóságát. Biztos vagyok abban, hogy az első győzelemmel átszakadnának a pszichés gátak, miként az a Ferencvárosnál történt."

Az elnök elmondta azt is, hogy már tavasszal érzékelhető volt egyfajta törés, a tavalyi őszi szezont még a második helyen zárta a csapat, aztán tavasszal annyira visszazuhant, hogy ha az utolsó, már kiesett Szolnok elleni meccset nem nyerik meg, a tavaszi tabellát a 13-14. helyen zárták volna. A vezetőség akkor még nem vont le ebből a szereplésből messzemenő következtetéseket, azt gondolták, csak egy rosszul sikerült féléven vannak túl, de már belátja Nagy: nem jól mérték fel a helyzetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik