Szurkolóbarát centenáriumot terveznek a Vasasnál

Vágólapra másolva!
2011.07.07. 10:05
null
A Roma lehet a marcipán a Vasas jubileumi tortáján (fotó: Action Images)
A Vasas idén ünnepli a 100. születésnapját, és ahogy arról beszámoltunk, a klub új vezérkara betartotta az ígéretét, valódi világsztárokat hoz el Budapestre a piros-kék ünnepre. Augusztus harmadikán a Roma megannyi klasszisa lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.

 

Hosszas tárgyalássorozat végére került pont. A Vasas vezérkara hónapok óta szervezi a centenáriumi gálameccset, méghozzá a lehető legnagyobb titokban. Egyetlen aprócska információ sem szivárgott ki arról, kivel is tárgyal Erdős László ügyvezető, aki egyébként rutinos ebben a műfajban, hiszen ő hozta el Budapestre annak idején a Real Madridot is.

A ROMA IS MEGERŐSÍTETTE A GÁLAMÉRKŐZÉST
Csütörtökre véglegessé vált, hogy augusztus 3-án, szerdán az AS Roma együttese Budapestre látogat a Vasashoz és a Puskás-stadionban megmérkőzik a 100. születésnapját ünneplő angyalföldi gárdával.
A piros-kékekhez megérkezett az olasz klub ügyvezetőjének visszaigazolása, ezt a Vasas vezetői számára be is mutatta a találkozót tető alá hozó, Magyarország egyetlen FIFA-licence-szel rendelkező mérkőzésszervezője, Gelei Károly.
A jegyek árusítása a tervek szerint a jövő héten kezdődhet meg.

Nos, az újdonsült angyalföldi irányító ezúttal is nagyvadat ejtett. Úgy tűnik, az AS Roma érkezik Budapestre. Immár aláírt szerződéssel nyilatkozhatott a centenáriumi gálameccsről Erdős László (bár az olaszok ezt nem erősítették meg – bővebben keretes anyagunkban).

„Nem volt könnyű menet, hiszen a legtöbb sztárcsapat naptára telített, így nehéz időpontot találni, ha az ember Pestre akarja csábítani a Barcelonát, a Milant, a Realt vagy épp az AS Romát. Nekünk most sikerült olyan napot megjelölni, amely elfogadható az olaszok számára is, így örömmel és büszkén mondhatom, hogy Francesco Totti és a többi római csillag augusztus harmadikán Budapesten lép pályára, hogy a magyar szurkolókat szórakoztassa” – mondta Erdős László.

„Az esemény természetesen a Vasas százéves centenáriuma jegyében zajlik, ezért igyekszünk olyan körítést a találkozó mellé tenni, hogy az valóban méltó legyen e jeles ünnephez. Még korai lenne kész programról beszámolni, de jó esély van arra, hogy mondjuk Vasas–Fradi öregfiúkmeccs legyen afféle előételként, és persze pályára léphessenek a tehetséges gyerekeink is. Azt sem tartom kizártnak, hogy csapatunkat megerősítjük néhány vendégjátékossal, olyan labdarúgókkal, akik valamilyen módon kötődnek a piros-kék mezhez.”

„A jegyek nem lesznek drágák, igyekszünk olyan árakat megszabni, amelyek nem riasztják el a világsztárokra és persze a Vasasra kíváncsi drukkereket. Azt gondolom, ez az este nemcsak az angyalföldi klub, hanem az egész magyar futball számára igazi ünnep lehet…”

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN OLVASHAT A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN!

KULCSÁR DÁVID: ORRTÖRÉS
Nem mondható, hogy Komjáti András szerencsés lenne – jó egy héttel az NB I rajtja előtt elveszítette Kulcsár Dávidot. A Ferencvárostól nemrég szerződtetett középpályás orra egy ártatlannak tűnő ütközés után eltörött a Ruzomberok elleni edzőmeccsen... Kulcsár Dávidot szerda este bevitték a Sportkórházba, de csak hétfőn derül ki a pontos diagnózis. Komjáti András szerint az is benne van a pakliban, hogy az arccsontja is megsérült. Az angyalföldieknél közben próbajátékon szerepel a legutóbb a Bajai LSE-nél futballozó hátvéd, Forgács András.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik