Jótékonyság: a Győri ETO FC egymilliós felajánlása a vörösiszap-károsultaknak

Vágólapra másolva!
2010.10.11. 18:26
A Győri ETO FC már korábban bejelentette, hogy jótékonysági mérkőzést játszanak az FC Ajkával a Veszprém megyei vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére, ma pedig a győriek vezetőedzője, Pintér Attila jelentett be további egymillió forintos felajánlást.

„Labdarúgóink a televízióból és a sajtóból értesültek a vörösiszap károsultjainak esetéről. Mélyen megrendített mindenkit a múlt heti tragédia – kezdte a Győri ETO FC hivatalos honlapján megjelent nyilatkozatát a csapat vezetőedzője, Pintér Attila.

„Még ma is gyakran beszédtéma az öltözőben, hogy miként tudnánk segíteni a rászorulókon. Javasoltam a játékosoknak, hogy a jótékonysági mérkőzésen, és a Quaestor Zrt felajánlásán túlmenően további adománnyal segítsük azokat az embereket, akik még csak keresik addigi életük folytatásának lehetőségét. A játékosok azonnal vevők voltak a felvetésre. A szándék gyorsan terjedt a klubban, így a kezdeményezéshez felnőtt csapatunk edzői és a klubvezetés is azonnal csatlakozott. Az összegyűlt egymillió forintot a holnapi napon átadjuk a bajba jutottak képviselőinek" – számolt be a felajánlásról Pintér Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik