Újpest: jól haladnak a tárgyalások Korcsmár ügyében a Brann-nal

Vágólapra másolva!
2010.07.17. 18:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint az Újpest FC előrehaladott tárgyalásokat folytat a norvég Brann-nal Korcsmár Zsolt átigazolásáról.

Tegnap dán sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a néhány hete a Nordsjaellandhoz utazó Korcsmár Zsolt valószínűleg nem szerződik a Dán Kupa-győzteshez, mert a klubnál sokallják az árát. Információink szerint a norvég Brann-nál köthet ki, amelyben télen már szintén eltöltött néhány napot, mely után nagyon kedvezően nyilatkozott róla Steinar Nilsen vezetőedző. a néhány hete a Nordsjaellandhoz utazó Korcsmár Zsolt valószínűleg nem szerződik a Dán Kupa-győzteshez, mert a klubnál sokallják az árát. Információink szerint a norvég Brann-nál köthet ki, amelyben télen már szintén eltöltött néhány napot, mely után nagyon kedvezően nyilatkozott róla Steinar Nilsen vezetőedző.

„Annyit mondhatok, hogy két-három csapat folyamatosan érdeklődik Zsolti iránt, köztük van a Brann is. Jól haladnak tárgyalások az Újpesttel, bízunk benne, hogy hamarosan mindkét fél számára kedvező megállapodás születik" – válaszolta a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékos ügyeit intéző SportConcept menedzseriroda részéről Bognár Nándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik