Honvéd: Kemenes Szabolcs szerint Kispesten minőségi a konkurencia

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 20:07
A Budapest Honvéddal nemrég két évvel hosszabbító Kemenes Szabolcs szerint Magyarországon nem sok klub rendelkezik négy olyan kapussal, mint a kispestiek.

Kemenesen kívül Németh Gábor, Tóth Iván és a fiatal Kunsági Roland vár bevetésre a Honvédnál kapusposzton, ám ez a Ferencváros korábbi hálóőrét nem zavarja.

„Természetesen nehezebb bekerülni a keretbe, viszont edzéseken rengeteget tanulok ettől a két embertől (Németh Gábortól és Tóth Ivántól – a szerk.), csakúgy, mint kapusedzőnktől, Brockhauser Istvántól – nyilatkozta Kemenes a Honvéd honlapjának. – És ne feledkezzünk meg Kunsági Rolandról sem, aki egy nagyon tehetséges srác. Jobban meg kell küzdeni tehát a helyért, de pontosan ezért értékesebb is, ha sikerül bekerülni a csapatba, hiszen nagyon minőségi a konkurencia. Szerintem Magyarországon nem sok olyan klub van, ahol négy ilyen kvalitású kapus van a keretben. Ivánról, Gáborról és Rolandról emberként is csupa jót mondhatok el, ezért én ezt a helyzetet egyáltalán nem úgy élem meg, hogy harcolnom kell a többi hálóőrrel."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik