Soproni Liga: Csak a jóra emlékszem majd az elmúlt 20 évből - Lipcsei

Vágólapra másolva!
2010.05.18. 20:13
A Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Pápát a Soproni Liga 29. fordulójának nyitó mérkőzésén. A meccset követően Lipcsei Péter, aki ma a zöld-fehérek szereplési rekordere lett, meghatottan búcsúzott az Üllői út közönségétől.

„Óriási dolog, csodálatos volt ez a húsz év. Van egy transzparens nálunk az öltőzőben, az áll rajta: »A rossz emlékek elégnek, a jók ragyognak«, biztos vagyok benne, hogy én csak a jóra emlékszem majd" – nyilatkozta a mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek Lipcsei Péter, aki 647. díjmérkőzésén lépett pályára a Ferencvárosban, és ezzel a zöld-fehérek egyedüli rekordere lett.

„Nagyon remélem, hogy a Fradinál dolgozhatom majd, és ilyen tehetséges fiatalokkal foglalkozhatom, mint Gárdos András, akinek ezúton is gratulálok a bemutatkozásához és a góljához" – válaszolt Lipcsei arra a kérdésre, hogyan képzeli el a jövőjét.

„Nagyon jó érzés volt betalálni az első NB I-es mérkőzésemen, köszönöm mindenkinek, aki segített, főleg az edzőknek és a családomnak. Lipcsei Péter mentalitása szenzációs, nagyon jó futballista, gratulálok neki ahhoz, amit elért" – nyilatkozta a Ferencváros második gólját szerző Gárdos.

A mérkőzésről szóló összefoglaló cikkünket ide kattintva olvashatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik