Az új főtitkár: „Nem tudtam ellenállni Kisteleki István ajánlatának”

Vágólapra másolva!
2009.07.14. 19:39
Augusztus 6-tól dr. Bordás György lesz a Magyar Ladarúgó-szövetség főtitkára. Erről a szervezet hivatalos honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.
Bordás György az új főtitkár
Fotó: mlsz.hu
Bordás György az új főtitkár
Bordás György az új főtitkár
Fotó: mlsz.hu
Bordás György az új főtitkár

A szövetség tájékoztatása szerint az elnökség által most megbízott 62 esztendős új főtitkár rendkívül gazdag és magas színvonalú tapasztalatokkal rendelkezik a vállalatirányításban: 1988-tól négy évig alapító vezérigazgatója volt az Atlasz Biztosítónak, ezután pedig – nyugdíjba vonulásáig – elnök-vezérigazgatóként vezette az ING Magyarországot.

Sportvezetőként 2002-től a Magyar Vízilabda Szövetség társelnöke volt, tavaly óta ugyanitt az elnökségben tevékenykedik, s 2005 óta, most második ciklusban tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak is.

„Amikor, mert erre Hollandiában szigorú előírások vannak, tavaly, az év végén nyugdíjba mentem, azt hittem, hogy nem fogok többet dolgozni, de az élet keresztülhúzta az elképzeléseimet: a labdarúgásnak mindig is nagy rajongója voltam, s nem tudtam ellenállni a kihívásnak, Kisteleki István ajánlatának. z ING-nél megszoktam a reggeltől estig tartó hivatali munkát, figyelmesen tanulmányoztam az MLSZ alapszabályának idevonatkozó paragrafusait, s nyugodtan mondhatom: nem sokban különbözhet a korábbitól az új munkám” – mondta az augusztus 6-án hivatalba lépő új főtitkár.

Kisteleki István 2006 februárja óta az MLSZ elnöke, és azóta Bordás György a nyolcadik főtitkár lesz. A legtovább a hetedik, Elbert Gábor volt hivatalban, ő tíz hónapig töltötte be a megtisztelő posztot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik