A Kaposvár remek támadójátékkal nyert a gyenge Siófok ellen

Vágólapra másolva!
2008.09.27. 21:18
Nem biztos, hogy a színvonalról marad emlékezetes a Kaposvár és a Siófok somogyi rangadója. A kiesés elől menekülők találkozóján sokáig elég gyenge produkciót nyújtottak a játékosok. A második félidőben aztán feltámadtak a hazaiak, és Bojan Bozsovics révén megszerezték a győzelmet.

A meccsre kilátogató mintegy két és félezer néző elég unalmas első félidőt követhetett végig. Bár akadtak kisebb helyzetek, egyetlen gól sem született.

A játék színvonala alapján egy kívülálló valószínűleg nem gondolta volna, hogy első osztályú labdarúgó mérkőzésnek lehet tanúja.

A Kaposvár már a mérkőzés elején elveszítette kapusát egy sérülést követően, így a fiatal Horváth László kapott lehetőséget Prukner Lászlótól. A fiatal hálóőr tökéletesen látta el feladatát.

A második játékrész eleje sem hozott változást, a két együttes valóban szívbarát találkozót vívott egymással.

Az unalmas első negyedóra után a Kaposvárnak köszönhetően kissé megélénkült a játék. A hazaiak hosszú percekre beszorították a Siófokot, Obrics a félidő derekán megszerezhette volna a vezetést csapata számára, ám az egykoron Kaposvárott védő Milinte bravúrja miatt maradt a gólcsend.

A mérkőzés hajrájához érkezve egyre nagyobb nyomás nehezedett a vendégekre, és a 84. percben már Milinte is tehetetlennek bizonyult Bojan Bozsovics remek lövésével szemben.

A hátralevő percekben már nem változott az eredmény, a Kaposvár összességében megérdemelten szerezte meg harmadik győzelmét a bajnokságban.

A vendégeknél csak Milinte Árpád dicsérhető, ám a kapus hiába védett nagyszerűen az egész mérkőzés folyamán, egyedül nem bírt a hazai támadókkal. Détári Lajos együttese kilenc forduló alatt mindössze két gólt ért el, így nem csoda, hogy a táblázat utolsó helyén tanyázik.

Prukner László fiai egy kis időre fellélegezhetnek, ám ha biztosan benn akarnak maradni, akkor a második félidei remek támadójátékot tartósabbá kellene tenniük.

SOPRONI LIGA


Nézőszám: 2500
Játékvezető: Bede
Asszisztensek: Beidek, Iványi I.
Tudósító: Csorba András

A KEZDŐCSAPATOK
KAPOSVÁRSIÓFOK
29 Kovács Z.32 Milinte
26 Grúz 5 Sütő
17 Petrók33 Hegedűs Gy.
28 Zahorecz27 Bojtor
6 Kovácsevics2 Mogyórosi
4 Gujic8 Nagy L.
19 Pest K.84 Habi
5 Obrics11 Kanta Sz.
25 Bogdán G.18 Takács
10 Nikolics17 Koós
11 Bozsovics7 Magasföldi
Vezetőedző:Klubmenedzser:
Prukner LászlóDétári Lajos

Gólszerző: Bozsovics (84.)
Csere: Kovács helyett Horváth (6.), Pest helyett Farkas (78.), Nikolics helyett Graszl K. (87.), ill. Sütő helyett Tusori (42.), Takács helyett Basara (62.), Nagy L. helyett Fülöp (77.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik