A válogatott Rajczi Péter félúton van Pisa és Újpest között

Vágólapra másolva!
2008.06.21. 07:32
Mint arról beszámoltunk, Rajczi Pétert várják az Újpestnél, hiszen a legutóbbi bajnokságot az olasz második ligában szereplő Pisánál töltő támadóval már télen megegyeztek arról, hogy ha hazatér Magyarországra, a lila-fehéreknél folytatja pályafutását. A helyzet nem egyszerű...
Rajczi Péter (labdával) újra lilába öltözik?
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Rajczi Péter (labdával) újra lilába öltözik?
Rajczi Péter (labdával) újra lilába öltözik?
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Rajczi Péter (labdával) újra lilába öltözik?

A Pisa jelentős összeggel tartozik a tizenegyszeres válogatott Rajczi Péternek, akit viszont még egy évig a kék-fekete klubhoz köt a szerződése.

A Pisa helyzetét tovább bonyolítja, hogy a klub tulajdonosa Leonardo Covarelli nem tudja, mihez kezdjen.

Az egyik verzió szerint visszatérne szülővárosába, Perugiába, és ott irányítaná a klubot. A másik lehetőség szerint Pisában marad, de akkor is kisebb költségvetéssel működtetné tovább az egyesületet.

Ez pedig nem könnyíti meg az alkudozást: Rajczi Péter egyféleképpen szabadulhat meg, ha lemond elmaradt fizetése egy részéről.

„Elkezdtünk egyezkedni, de nem számítok gyors eredményre” – mondta Nemzeti Sportnak Rajczi Péter.

„Nem akarok ügyet, azaz nem szeretném, ha végül fel kellene jelentenem a klubot. A Pisa, úgy tűnik, nem tud fizetni, de a csapatkapitány Diego Gabriel Raimondi amondó, nyugodt lehetek, idővel megkapom majd a pénzemet” – tette hozzá a támadó.

Az biztos, hogy minél tovább húzódik Rajczi olaszországi ügye, annál később szerződhet Újpestre, márpedig a lila-fehérek tavaszi hullámzó teljesítményére visszagondolva kijelenthető: Szentes Lázár csapatának mielőbb szüksége lenne egy Rajczi-szintű támadóra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik