Az utolsó pillanatokban szerzett egy pontot a hazai csapat

Vágólapra másolva!
2007.11.24. 15:15
A 45. percben Leandro da Silva a vendégek számára szerzett vezetést a Budai II László-stadionban, de a 89. percben Torma Gábor révén egyenlíteni tudtak a hazaiak.
Joggal örülnek a hazaiak az utolsó pillanatban szerzett egyenlítő gólnak
Joggal örülnek a hazaiak az utolsó pillanatban szerzett egyenlítő gólnak
Joggal örülnek a hazaiak az utolsó pillanatban szerzett egyenlítő gólnak
Joggal örülnek a hazaiak az utolsó pillanatban szerzett egyenlítő gólnak

SOPRONI LIGA, 15. FORDULÓ

Helyszín: Budai II. László Stadion
Nézőszám: 500
Játékvezető: Arany T.
Asszisztensek: Márton Zs., Szécsényi
REAC KAPOSVÁR
12 Szántai 1 Milinte
2 Dinka 21 Graszl K.
7 Cseri 28 Zahorecz
8 Kapcsos 26 Grúz
17 Horváth G. 3 Pintér A.
6 Kőhalmi 10 Leandro da Silva
20 Erős K. 25 Maróti
22 Polonkai 5 Szakály P.
5 Sallai B. 24 Szakály D.
11 Nyerges 14 Oláh
10 Torma 9 Alves
Vezetőedző: Vezetőedző:
Aczél Zoltán Prukner László
Gólszerző: Torma (89.), ill. da Silva (45.)
Csere: Horváth G. helyett Madar (a szünetben), Kőhalmi helyett Nagy T. (57.), Dinka helyett Pusztai (75.), ill. Oláh helyett Bozovics (21.), Szakály D. helyett Suljics (78.), da Silva helyett Mező (90.)
Sárga lap: Horváth G. (32.), Erős K. (35.), ill. Maróti (47.)

A Soproni Liga 15. fordulójában az ötödik helyen álló Kaposvár a 12. REAC-hoz látogatott. A vendégek némi meglepetésre állnak ilyen előkelő helyen, míg a hazaiaknak, akik a kieső zóna elől menekülnek, égető szükségük lenne a pontokra.

Ennek tükrében a hazaiak kezdték aktívabban a meccset, s mindjárt a kezdés után Torma került ziccerbe, öt perccel később pedig szabadrúgásból veszélyeztetett – mindkét alkalommal Milinte védett remekül.

Ezt követően azonban alábbhagyott a lendület, s bár a REAC irányította a játékot, újabb helyzetig jó negyedórát kellett várni. Eközben ráadásul az amúgy is visszafogottabb vendégeket újabb csapás érte: megsérült az ebben az idényben hat gólig jutó Oláh Lóránt, akit a 21. percben le is kellett cserélnie Prukner Lászlónak.

Azonban ahelyett, hogy még jobban visszaesett volna a vendégek teljesítménye, ettől kezdve vették át a játék irányítását. Egy perccel a cserét követően éppen az Oláh helyére beállt Bozovics adott remek labdát Alvesnek, aki azonban mellé lőtt, majd újabb öt perccel később egy szabadrúgás után da Silva fejelt a kapu fölé.

A félidő utolsó percében aztán ugyanő már nem hibázott, igaz nehéz is lett volna, miután a Szántai kapusról kipattanó labdát kellett közvetlen közelről a kapuba juttatnia.

Bár Aczél Zoltán a szünetben és a második félidő elején is cserélt, nem sikerült újabb lendületet venniük a hazaiaknak, s bár a hazaiak visszavették a játék irányítását, különösebb helyzetet sokáig nem sikerült kialakítaniuk. Végül húsz perc elteltével jutott egy lehetőséghez Polonkai, ám Milinte ezúttal is hárítani tudta a lövést.

A hajrában aztán Polonkai újabb gólt szerezhetett volna, de végül az utolsó percben Torma egyenlített, s így végül megérdemelten szereztek meg egy pontot, a második félidőben az eredmény tartására berendezkedő vendégekkel szemben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik