Kispesten hamarosan sövény választja el a pályától a főtribünt

Vágólapra másolva!
2007.09.25. 21:29
Mintaklub lett az éllovas Budapest Honvéd. Aki régen járt a csapat otthonául szolgáló Bozsik-stadionban, az tán rá sem ismer. A látványos felújítások után a vezetők a pályát övező vaskerítést tüntetik el. Egyrészt, hogy a nézőket ne zavarja a kilátásban, másrészt pedig, hogy a fémrács véletlenül se válassza el lélekben a drukkereket a csapattól.

Amint valaki belép a Bozsik-stadion területére, azonnal szemet szúr, hogy a sporttelepen mindennek és mindenkinek megvan a helye. A tulajdonos autójának éppúgy, mint a vezetőedző, az orvos, a kapusedző, na meg persze a látogató járművének.

A pályára pedig manapság már olyan szurkolók járnak ki, akik vállalják tettükért a felelősséget. Legutóbb a drukker, aki idegességében összetört egy széket, maga jelentkezett a vezetőknél, hogy szeretné megfizetni az okozott kárt.

A tavaly augusztusban elkezdett, mintegy félmilliárd forintot felemésztő felújítási munkálatok nem érnek véget a vaskerítések sövénnyel való helyettesítésével. A salakos és földes pályával még lehet mit kezdeni, a tervek már készülnek.

A szerdán megjelenő Nemzeti Sportban további részleteket olvashat a kispesti kerítés lebontásáról. Emellett megszólal George F. Hemingway, akiről kiderül: még azt is személyesen ellenőrzi, hogy a nézőknek fenntartott mellékhelyiségekben van-e toalettpapír.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik