Kosár: Élet-halál meccs lesz – Hangáék el Clásicót játszanak

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.10.23. 12:39
null
Hanga Ádám szerint vízválasztó lesz a Real elleni mérkőzés (Fotó: AFP)
A férfi kosárlabda Euroligában péntek este 21 órától Hanga Ádám klubja, a Barcelona a Real Madridot fogadja.

Két el Clásicót is rendeznek a héten: október 25-én, vasárnap a Barcelona labdarúgócsapata fogadja a Real Madridot, két nappal ezt megelőzően, pénteken pedig a két klub kosárlabdacsapatai mérik össze tudásukat.

A katalánok magyar játékosa, Hanga Ádám a Mundo Deportivónak elmondta, csapatának a találkozó „élet-halál mérkőzés lesz”.

„Az el Clásico mindig más, mint a többi meccs. Az Euroligában minden mérkőzés fontos, de egy mai győzelemnek kulcsszerepe lehet az egész szereplésünk szempontjából – nyilatkozta a Barcelona irányító-hátvédje.

„Sajnálom, hogy a szurkolóink nélkül kell játsszunk, de mindent bele kell adjunk nélkülük is ezen a rangadón. Most már nagyjából hozzászoktunk a zárt kapus meccsekhez, de hiányzik az a löket, amit a fanatikusainktól kapunk.”

A két csapat legutóbb szeptember 13-án játszott egymással, akkor a Szuperkupa döntőjében 76–72-re nyert a Real Madrid. A magyar játékos szerint azóta javítottak a játékukon, főként a védekezésükön, így van esélyük a győzelemre a rangadón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik