Női kosár: Gereben Lívia még tudja, hogy sok munka vár rá

Vágólapra másolva!
2020.10.12. 12:05
null
Gereben (labdával) másfél év után játszott újra (Fotó: Makovics Kornél/Tolnai Népújság)
Az elmúlt héten a Vasas elleni bajnokin bő másfél év után tért vissza a parkettra a Szekszárd válogatott bedobója, Gereben Lívia, aki leukémiából felgyógyulva 7 és fél percet töltött a 90–63-ra megnyert bajnokin.

Gereben Lívia a neki jutott hét és fél perc alatt dobott egy kétpontost, értékesített egy büntetőt, és szerzett két védekező lepattanót, ám ami mindennél fontosabb számára: egészségesen visszatérhetett a pályára.

„Vártam már ezt a pillanatot. Persze, szerettem volna, ha nem zárt kapus meccsen, hanem sok-sok szekszárdi szurkoló előtt történik meg, de a koronavírus-járvány miatt sajnos nem lehettek a lelátón nézők. Az állóképességemet és a robbanékonyságomat még nem nyertem vissza teljesen, de tudom, ehhez idő és sok plusz munka kell. Ebben az erőnléti edzőnk rengeteget segít. Eközben persze a járványhelyzet miatt fokozottan óvatosnak kell lennem, mivel még nincsenek meg a védőoltásaim, az immunrendszerem olyan, mint egy egyéves kisgyereknek, be kell tartanom az óvintézkedéseket” – idézte a Blikk a válogatott kosarast, akinek egyébként immunrendszere gyengesége miatt állandóan maszkot kell viselni, s lehetőség szerint kerülni a zárt tereket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik