A B33 Tour döntője Zalaegerszegen

Vágólapra másolva!
2015.06.16. 12:40
A Decathlon B33 Tour 2015. június 20-án a döntőhöz érkezik. A Zalaegerszegen tartandó megméretésen a legjobbak vesznek részt, például az ELITE kategóriában világszínvonalú 3x3-as mezőny játszik majd. (x)

Az idei B33 szezon már tavasszal, a B33 Diákolimpia megyei selejtezőivel elkezdődött. A sorozatban több mint 300 iskola 650 csapata vett részt. Ezt követte a B33 Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokság, amelynek döntőjét Debrecenben a 3x3 U18-as világbajnoksággal egy időben rendezték meg. A rendkívül sikeres versenyek kiváló felkészülési lehetőséget kínáltak mind a vb-re készülő U18-as, mind a jövő évi versenyekre edző felnőtt 3x3-as válogatott keretek tagjainak. A szervezők büszkék rá, hogy ezzel is hozzájárulhattak az U18-as válogatottak remek vb-szerepléséhez.

A B33 Tour férfi ELITE kategóriájának végső győztese az 1000 eurós pénzdíj mellett elnyeri a jogot a 3x3-as World Tour Masters prágai állomásán való szereplésre is. Ezzel pedig beléphet a 3x3-as csapatok elitkörébe. A selejtezőkön kvalifikálta magát a címvédő, a világranglistát vezető szerb al-Vahda, továbbá ott lesz két hazai válogatott is. Az ELITE mellett megrendezik a QUEEN kategóriát is, amelynek mérkőzésein a magyar női válogatott játszik majd.

A szombati, zalaegerszegi döntőre a Decathlon áruházhoz nemcsak a játék kedvéért érdemes kilátogatni, mert a nézők is remekül szórakozhatnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik