Női kosár: Vajda Anna hazamenekült a Samsuntól, klubot keres

Vágólapra másolva!
2013.01.23. 10:40
Vajda Anna szombaton még csapata egyik legjobbja volt a török kosárlabda-bajnokság mérkőzésén, kedden viszont már hazaérkezett Budapestre. A válogatott center valósággal hazamenekült a Samsuntól, és szíve szerint a szezonból hátralévő három hónapra már itthon is maradna.

„Elég sok probléma volt, főként azóta, hogy az állandósuló pénzügyi gondok közepette vezetőedzőnk, Zafer Kalaycioglu két hónap után távozott, és a másodedző lépett a helyére. Azt nem mondanám, hogy Murat Kumbasar nem ért a kosárlabdához, de onnantól kezdve nem játszottunk túl átgondoltan. Hol többet szerepeltetett, hol kevesebbet, és a fizetésem is el-elmaradozott. Szóltam a klubelnöknek, ha ez így folytatódik, elmegyek, mire Ahmet Öztürk meglehetősen hevesen reagált. A karácsonyi szünet után még visszamentem, mert nem akartam a csapatot cserbenhagyni, de az elnökkel folytatott újabb beszélgetésen határidőt szabtam: az Edremit elleni meccsen – amelyen gyakorlatilag a további első osztályú tagságunk múlt – csak akkor játszom, ha rendezi a tartozást. Természetesen nem fizetett, én viszont nem tudtam a lányokkal megtenni, hogy nem játszom... Ám miután a hétfő éjféli, utolsó utáni határidő is lejárt, csomagoltam és hazarepültem” – nyilatkozta Vajda a Nemzeti Sportnak.Vajda a Nemzeti Sportnak.

„A Josep and Nicolas francia ügynökség képvisel, de a szezonból hátralévő három hónapra csak olyan klubhoz mennék, amely a jövő idényre nézve is előrelépést jelent, amelyben ismét meg tudnám mutatni magam az Euroligában. Végre minőségi munkát szeretnék végezni. Ha ilyen klub most nem akad, akkor szívem szerint itthon maradnék. Elég volt a kalandokból” – tette hozzá a válogatott center.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik