Arenas talpra állította a Washingtont

Vágólapra másolva!
2006.11.19. 09:19
Három vesztett mérkőzés után végre győzelemnek örülhetett a Washington Wizards. A fővárosiak a Cleveland Cavalierst győzték le Gilbert Arenas pompás játékával, aki 45 pontig jutott a találkozón.
Gilbert Arenas parádézott
Reuters
Gilbert Arenas parádézott
Gilbert Arenas parádézott
Reuters
Gilbert Arenas parádézott
A Washington csapata nem túl kedvező előjelekkel várta a Cleveland elleni hazai találkozót, hiszen az előző három bajnokiját egyaránt elvesztette, a Cavaliers viszont az utóbbi öt meccsén győztesen hagyta el a pályát.

Nos, elsősorban Gilbert Arenasnak köszönhetően megszakadt a hazaiak rossz, a vendégek jó sorozata, mivel a fővárosiak 12 pontos sikert arattak.

A Wizards sztárja sorozatban negyedik mérkőzésén tudott harminc pont fölé kerülni, ezúttal nem kevesebb, mint 45 állt a neve mellett a lefújás után. A Cleveland sztárja, LeBron James húszig jutott…

A Utah Jazz kilencedik győzelmét is megszerezte az idei pontvadászatban, Paul Millsapék ezúttal a Phoenix Suns gárdáját gyűrték le hosszabbítás után. Az előbb említett Millsap volt a hőse a találkozónak, újonc létére 18 pontot szerzett és 10 lepattanót is elkapott, nagyrészt neki köszönhető, hogy a Utah 16 pontos hátrányból állt talpra a negyedik negyedben.

Megtörte három meccses nyeretlenségi sorozatát a Miami, amely a Jazzhez hasonlóan hosszabbítás után diadalmaskodott. A Heatben nem léphetett pályára a bokasérüléssel bajlódó Shaquille O’Neal, de a Miami nem érezte meg a hiányát, Dwyane Wade 37 pontja győzelmet eredményezett.

Az Orlandóban másodszor jutott el az idei szezonban a 20-20-as mutatóig Dwight Howard, a Magic kiválósága 24 pontja mellett 21 lepattanót is jegyzett.

A gyenge szezonkezdet után ötödik meccsén is veretlen maradt a Dallas, amely többek között Dirk Nowitzki 24 pontjának és 13 lepattanójának köszönhetően győzte le a Memphist, amelynek továbbra is csak egy győzelme van idén.

NBA, eredmények:
Utah Jazz-Phoenix Suns 120-117 - hosszabbítás után
Atlanta Hawks-Miami Heat 88-93 - hosszabbítás után
Orlando Magic-Charlotte Bobcats 97-83
Washington Wizards-Cleveland Cavaliers 111-99
Detroit Pistons-Houston Rockets 104-92
New York Knicks-Boston Celtics 118-122
New Jersey NEts-Portland Trailblazers 68-86
Minnesota TImberwolves-New Orleans Hornets 96-99
Dallas Mavericks-Memphis Grizzlies 89-84
Milwaukee Bucks-Indiana Pacers 100-102
Denver Nuggets-Toronto Raptors 117-109
Golden State Warriors-Seattle Supersonics 107-95
Los ANgeles Clippers-Philadelphia 76ers 103-97 - hosszabbítás után
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik