Jégkorong-vb: több százan ünnepelték a feljutó válogatottat

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 19:45
Majdnem elmosta az eső a fogadási ceremóniát, s vélhetően többeket elriasztott a borús időjárás, ám így is több száz drukker érkezett a Soroksári útra, hogy a nemzeti csapattal együtt örüljön a sikernek.
A borús idő ellenére remek hangulatban köszöntötték a válogatottat (Fotó: Tumbász Hédi) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK
A borús idő ellenére remek hangulatban köszöntötték a válogatottat (Fotó: Tumbász Hédi) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK

Ez elsőre kevésnek tűnhet, de ne feledjük, körülbelül kétezren már a Hala Tivoli előtt táncoltak-énekeltek a mieinkkel. A hangulat természetesen oldott volt, a vasárnap kezdődő ünneplés folytatódott, s a színpadra szólított játékosaink, edzőink fesztelenül viccelődtek.

Például amikor Papp Kristófot konferálták fel az „ifjúság jegyében” felütéssel, Vas János pattant fel és indult el a rivalda felé – csak ugye Vas már Papp születése előtt a felnőttválogatottban játszott... Vagy éppen amikor a másodedző Fodor Szabolcsot kérdezték meg, hogy melyik tréner dühöng a leghangosabban az öltözőben, hezitálás nélkül mártotta be a vezetőedző Sean Simpsont.

„Őt szoktuk magunk előtt tolni, vigye el ő a balhét a srácokkal. Végezze el ő a piszkos munkát, mi meg Szilassy Zoltánnal eljátsszuk a jó rendőr szerepét” – mondta Fodor.

A hivatalos program zárásaként a csapatkapitány, Nagy Gergő megható szavakat intézett a szurkolókhoz, és megköszönte az egész heti támogatást. Ezután a válogatott vígan fotózkodott a közönséggel és osztotta az autogramokat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik