Jégkorong: Újra sikeresek leszünk-e? Nem tudom – Kevin Constantine

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.08.24. 11:01
Javában zajlik a Hydro Fehérvár AV19 felkészülése a következő idényre, amely ezúttal már szeptember elsején elkezdődik a Zürich Lions elleni Bajnokok Ligája mérkőzéssel. Az NSO Tv a múlt hét során látogatott el a hokicsapat egyik edzésére, amely után Kevin Constantine vezetőedzővel beszélgettünk. 

„Mit várok az új idénytől? Elsősorban azt, hogy kamatoztatni tudjuk azokat a pozitív dolgokat, amiket az előzőből tanultunk. Remélem, mindenkinek fejlődött a játéka, és emlékszik arra, mi az, ami jól működött. Attól, hogy tavaly jók voltunk, még nem leszünk magától értetődően azok idén is. Az elejéről kell kezdeni az egészet. Bízom benne, hogy a játékosok készen állnak lapozni, lezárni az előző idényt, és új lapot nyitni, hogy szinte elölről kezdjük felépíteni azt, hogy mit kell megtennünk a sikerért.Az újságírók sokszor kérdeznek a várakozásaimról, pedig én erre szinte sosem fecsérlem az időmet, nem látom értelmét. A munka az, amiben hiszek, ezzel érhetjük el a játékosok, a szurkolók és a város áhította sikert. Azokra az apró dolgokra kell koncentrálnunk, amelyek sikeressé tehetnek minket. Nem tudom, mi fog történni, nem tudom megjósolni a jövőt. Ha megtudnám – ezt már korábban is mondtam –, akkor nem hokiedző lennék, hanem szerencsejátékos Las Vegasban. Biztosra semmit sem tudok mondani, csak remélni, hogy jó évadunk lesz. Ezért dolgozunk minden nap, munka nélkül ez nem sikerülhet. Csak a mának élünk, nem aggódunk a Bajnokok Ligája vagy az ICEHL miatt. Amikor eljön az idő, biztosan mindent megteszünk, hogy eredményesek legyünk” – mondta Kevin Constantine az NSO Tv-nek.

Videónkból az is kiderül, hogy amikor egy évvel korábban elkezdte a munkát a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzőjeként, milyenek voltak az első benyomásai a csapatról, valamint mi jelentette számára a legnagyobb kihívást a történelmi sikerrel végződő évad során. Emellett azt is elmondja, mikor volt az a különleges pillanat, amikor úgy érezte, ő is a Fehérvár családjának tagja.

A fehérváriak szeptember elsején kezdik meg a szereplésüket a Bajnokok Ligájában, hazai jégen fogadják a Zürich Lionst. Két nappal később a címvédő Rögle látogat az Ifj. Ocskaí Gábor Jégcsarnokba.

JÉGKORONG BAJNOKOK LIGÁJA

Szeptember 1.:Hydro Fehérvár AV19–Zürich Lions (svájci) 19.00
Szeptember 3.:Hydro Fehérvár AV19–Rögle BK (svéd) 18.00

A HYDRO FEHÉRVÁR AV19 2022–2023-AS ICEHL-KERETE
Kapusok:Horváth Dominik, Olivier Roy (kanadai)
Védők: Ben Betker (kanadai), Tim Campbell (kanadai), Dobmayer Dominik, Gleason Fournier (kanadai), Horváth Milán, Henrik Nilsson (svéd), Andrew O'Brien (kanadai), Stipsicz Bence, Szabó Dániel
Csatárok:Ambrus Csongor, Ambrus Gergő, Bartalis István, Erdély Csanád, Brett Findlay (kanadai), Hári János, Anze Kuralt (szlovén), Magosi Bálint, Mihály Ákos, Németh Kristóf, Patrick Newell (amerikai), Alex Petan (olasz/kanadai), Rétfalvi Kristóf, Andrew Sarauer, Terbócs István, Vértes Nátán

Vezetőedző:Kevin Constantine (amerikai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik