NHL: ezért a mozdulatért hosszú eltiltás jöhet – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.13. 07:38
A Minnesota Wild három emberelőnyös gólra építkezve 6–3-ra legyőzte a Detroit Red Wings legénységét az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján, de a meccs nem csak az eredményről marad emlékezetes.

A Red Wings zsinórban negyedszer veszített, és alighanem jó néhány mérkőzésre elveszíti Gustav Nyquistet, aki botjával arcon vágta Jared Spurgeont, a Wild védőjét, és ezért máris meghallgatásra rendelte a liga illetékes bizottsága.Gustav Nyquistet, aki botjával arcon vágta Jared Spurgeont, a Wild védőjét, és ezért máris meghallgatásra rendelte a liga illetékes bizottsága.



Bár Spurgeon nem sérült meg, Nyquist legalább hatmeccses eltiltásra számíthat sporttársa testi épségének veszélyeztetéséért.

A Boston a harmadik meccsét is megnyerte az új vezetőedzővel, Bruce Cassidyvel, míg a Nashville 0–3-ról, az utolsó harmadban négy gólt szerezve győzte le a Dallast.

Brent Burns két lövése is beakadt, vezérletével a San Jose véget vetett négyes vereségsorozatának.

Anders Lee az utolsó harmadban ütött két góljával oroszlánrészt vállalt az Islanders sikeréből, és Michael Chaput is kettőt vágott a Vancouverben.

NHL, ALAPSZAKASZ
New Jersey Devils–San Jose Sharks 1–4
Minnesota Wild–Detroit Red Wings 6–3
Nashville Predators–Dallas Stars 5–3
New York Islanders–Colorado Avalanche 5–1
Boston Bruins–Montreal Canadiens 4–0
Buffalo Sabres–Vancouver Canucks 2–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik