Jégkorong: kikapott a Miskolc a Ljubljanától első hazai meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 21:06
Vereséggel kezdte szereplését a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata a Miskolc Autó-kupa felkészülési tornán: a házigazdák az osztrák EBEL-ben szereplő Olimpija Ljubljanától kaptak ki csütörtökön 4–1-re.

Első hazai meccsét játszotta a Miskolci Jegesmedvék együttese, amely a felkészülési találkozóra nem akármilyen ellenfelet kapott. Az Olimpija Ljubljana az EBEL tagja, így a Miskolc Autó-kupa keretében kiírt összecsapásra a sárga-feketék nem határoztak meg semmilyen célt.

„Játszanunk kell, lehetőleg minél jobban és főleg mindenkinek – mondta a találkozó előtt Egri István miskolci klubelnök, majd hozzátette: – A Mol-liga rajtjára készülünk, most kezdjük a finomhangolást, mesterünk, Majoross Gergely ezért kijelentette, hogy sem a rész-, sem a végeredmény nem érdekli. A ligában egyébként a döntőbe jutást célozzuk meg, és mindent ennek rendelünk alá.”

Ami a végkifejletet illeti: a szlovénok a papírformának megfelelően felőrölték a Macikat, miközben a nézőknek bemutatkozott az újonnan festett pálya a méterekkel kibővített támadóharmadokkal.

JÉGKORONG, MISKOLC AUTÓ-KUPA, 1. FORDULÓ
Miskolci Jegesmedvék–Olimpija Ljubljana (szlovén) 1–4 (0–0, 0–1, 1–3)
Miskolc, 500
néző. Vezette: Lauff, Bogdan, Korba (szlovákok)
Gólszerző: Bece, ill. Koblar (2), Bishop, Ropret

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik