Megszakadt a Buffalo nagy sorozata

Vágólapra másolva!
2006.11.19. 10:54
Megszakadt a Buffalo Sabres nagy sorozata, ugyanis a rekordot jelentő tíz idegenbeli győzelmet nem követte a tizenegyedik, a Senators megtréfálta őket. Az ottawaiak négy nap alatt másodszor gyűrték le a Buffalót.
Az Ottawa négy nap alatt másodszor is legyőzte a Buffalót
Reuters
Az Ottawa négy nap alatt másodszor is legyőzte a Buffalót
Az Ottawa négy nap alatt másodszor is legyőzte a Buffalót
Reuters
Az Ottawa négy nap alatt másodszor is legyőzte a Buffalót

NHL-rekordot jelentő sorozatban tíz idegenbeli győzelmet aratott a Buffalo az idei szezonban. A Sabres tizenegyedik vendégfellépésén Ottawába látogatott, ahhoz a Senatorshoz, amely négy napja már egyszer megleckéztette őket.

Kanadában megszakadt a remek sorozat, az Ottawa másodszor is legyőzte a Buffalót. Peter Schaefer és Dany Heatley egy-egy góllal és gólpasszal vétette észre magát, Ray Emery 23 védés mellett pedig csak egyszer kapitulált.

Kis híján kiengedte a győzelmet a kezéből az Edmonton, amely végül szétlövésben csak legyőzte a Detroit Red Wingset. Az Oilers már nyertesnek érezhette magát, amikor a rendes játékidőben, 3.9 másodperccel a vége előtt. Jiri Hudler kiharcolta a Detroitnak a hosszabbítást.

A Los Angeles Kingsben Alekszander Frolov újra remekelt, a 24 éves moszkvai születésű játékos sorozatban harmadik meccsén szerzett két gólt, ezzel jelentős érdemeket szerzett a Phoenix legyőzésében.

Hosszabbítás után győzte le a Washingtont a Boston, Glen Murray emberelőnyös helyzetből ütötte a győzelmet jelentő találatot.

Eric Staal három góljának köszönhetően nyert a címvédő Carolina a Dallas ellen, a 22 éves hokis harmadik mesterhármasát érte el pályafutása során, legutóbb január 15-én Floridában sikerült ezt a bravúrt véghezvinnie. Staal a harmadik gólját már üres kapura ütötte, ezzel 5-3-ra alakította az eredményt, Jaroslav Modry csak egy másodperccel a vége előtt tudott szépíteni.

NHL, eredmények:
San José Sharks-Philadelphia Flyers 6-1
Los Angeles Kings-Phoenix Coyotes 5-3
Boston Bruins-Washington Capitals 3-2 - hosszabbítás után
Carolina Hurricanes-Dallas Stars 5-4
Montreal Canadiens-Atlanta Thrashers 3-1
Ottawa Senators-Buffalo Sabres 4-1
Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils 1-2
Florida Panthers-New York Islanders 1-4
Pittsburgh Penquins-New York Rangers 3-1
Nashville Predators-Columbus Blue Jackets 4-2
Minnesota Wild-Colorado Avalanche 1-2 - szétlövés után
Edmonton Oilers-Detroit Red Wings 4-3 - szétlövés után.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik