PSG: Kane az első kiszemelt, de Vlahovics is opció – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.12. 15:59
null
Harry Kane iránt a Bayern után a PSG is érdeklődik (Fotó: Getty Images)
A francia RMC Sports értesülései szerint a Paris Saint-Germain elhappolná a Bayern München elől a Tottenham Hotspur angol csatárát, Harry Kane-t. Mindeközben a FootMercato már azt írja, hogy ha az üzlet meghiúsul, Luis Enriquéék a Juventus szerb támadójával, Dusan Vlahoviccsal erősítenének, aki iránt viszont a londoniak is érdeklődnek.

 

Mint azt megírtuk, a Tottenham visszautasította a Bayern München 70, majd 80 millió eurós ajánlatát is a szerződése utolsó évébe lépő angol válogatott csatárért, Harry Kane-ért, annak ellenére is, hogy a hírek szerint a 29 éves labdarúgó a bajorokat részesíti előnyben.

Kane-nek azonban újabb kérője akadt, hiszen az RMC Sport úgy tudja, hogy a Luis Enrique kinevezése óta az átigazolási piacon felpörgő Paris Saint-Germain menedzsmentje már Londonba is utazott, hogy tárgyaljon a Tottenham vezetőivel, s 100 millió eurót adna érte.

A lap úgy tudja, hogy Kane-nek a Bayern egyébként évi 12 millió eurós fizetést ajánlott, de erre a PSG rálicitálhat.

Az RMC Sport úgy tudja, hogy ha a PSG nem tudja megszerezni az angol támadót, akkor a Frankfurt francia csatára, Randal Kolo Muani és a Juventus szerb támadója, Dusan Vlahovics lehet az alternatívája, ugyanis Luis Enriquének az általa elképzelt játékrendszerben mindenképp szüksége van egy klasszikus csatárra.

Mindeközben a Foot Mercato már azt írja, hogy Vlahovics iránt nemcsak a PSG, hanem a Tottenham is érdeklődik, s nagy erőket mozgósítana, ha Kane valóban távozik. A lap megjegyzi, hogy a londoniak – az Arsenallal egyetemben – már akkor érdeklődtek Vlahovics iránt, amikor még a Fiorentina játékosa volt, a Juventusnak pedig az átigazolási időszakban a pénzügyi helyzet stabilitásának megteremtése a legfőbb célja;Juan Cuadrado, Ángel Di María és Leandro Paredes távozásával a bérkeretet már valamelyest mérsékelték a torinóiak, akik viszont inkább Vlahovicsot értékesítenék, mint Federico Chiesát vagy a tavaly megvett Gleison Bremert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik