Ligue 1: megvan a PSG első szerzeménye Enrique kinevezése után

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.06. 12:28
null
Milan Skriniar öt évre írt alá a PSG-nél (Fotó: PSG.fr)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Bajnokok Ligája-döntős Intertől szerződése lejártával távozó szlovák védő, Milan Skriniar érkezését hivatalosan is bejelentette a francia rekordbajnok Paris Saint-Germain.

 

Arról már múlt héten beszámoltunk, hogy a 28 éves szlovák védővel nem hosszabbított az Inter, így hat év után elhagyja Simone Inzaghiékat, és a Paris Saint-Germainnél folytatja pályafutását, amely már télen érdeklődött iránta.

A Zsolnán nevelkedő hátvéd 2016 januárjában szerződött Olaszországba, a Sampdoriánál nyújtott teljesítményére pedig a nagy klubok is felfigyeltek, 2017 nyarán került az Interhez, amelynél hat év alatt 246 meccsen 11 gólt szerzett, s ötöt készített elő. Az Interrel olasz bajnok, kétszeres Olasz Kupa-győztes és egyszeres olasz Szuperkupa-győztes Skriniar szerződése lejártával távozott a milánóiaktól, és ingyen érkezett a Paris Saint-Germainhez, amelyhez öt évre, 2028-ig írt alá.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a csodálatos klubnak a tagja lehetek. A PSG a világ egyik legerősebb csapata világklasszis játékosokkal és fantasztikus rajongókkal” – fogalmazott Skriniar új klubja honlapjának.

A párizsiak szerdán jelentették be, hogy napra pontosan egy évvel kinevezése után távozik a csapattól Christophe Galtier vezetőedző, akinek helyét a legutóbb a spanyol válogatottat irányító Luis Enrique veszi át.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik