Ligue 1: Aubameyang a Marseille-ben folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.07.21. 19:43
null
Pierre-Emerick Aubameyang Angliából Franciaországba igazol (Fotó: Getty Images)
Pierre-Emerick Aubameyang a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille-ben folytatja. A Transfermarkt szerint a gaboni válogatott támadó ingyen igazolt el az angol Chelsea-től.

A Chelsea a klub honlapján jelentette be, hogy a tavaly érkező Pierre-Emerick Aubameyang elhagyja Londont. A gaboni válogatott támadó következő klubja a francia Olympique Marseille. A franciák ingyen igazolták le a 34 éves csatárt, aki hároméves szerződést írt alá.. Aubameyangnak nem ismeretlen a francia bajnokság, hiszen játszott már a Saint-Étienne, a Lille és a Monaco színeiben is.

Ezt követően öt idényen át a német Dortmundot erősítette, majd négy éven át az Arsenalban szerepelt. Rövid időre megfordult a Barcelonában, mielőtt a Chelsea-ben kötött ki. Londonban kevés játéklehetőséget kapott, a 21 tétmérkőzésén mindössze három gólt szerzett.

Az érkező mellett egy távozó játékost is bejelentett az OM, ugyanis a klub csapatkapitánya, Dimitri Payet kilenc idény után elbúcsúzott a Marseille-től, olvasható a klub honlapján.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik