Ligue 1: a PSG és Nagelsmann pozitív tárgyalásokat folytatott, közel a megegyezés

Vágólapra másolva!
2023.06.09. 08:22
null
Közel a megegyezés a PSG és Julian Nagelsmann között (Fotó: Getty Images)
Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio értesülései szerint a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) legutóbbi kiírását megnyerő Paris Saint-Germain pozitív tárgyalásokat folytatott a német Bayern München által március végén felfüggesztett Julian Nagelsmann-nal, a felek közel állnak a megegyezéshez.

 

A párizsi klub bár egyelőre hivatalosan nem jelentette be, de egybehangzó sajtóértesülések alapján megírtuk, hogy Christophe Galtier-t mindössze egy idény után meneszthetik.

Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio saját honlapján arról számolt be, hogy a csapatot az új idénytől már Julian Nagelsmann irányíthatja, akit március végén függesztett fel a Bayern München vezetősége.

A 35 éves szakember 2021 nyarán vette át a bajor csapat irányítását, de nem tudott jelentős eredményeket elérni, a Bundesligát egyszer, a német Szuperkupát kétszer nyerte meg, és a vezetőséggel való nézeteltérései miatt menesztették.

A PSG megszerezte 11. bajnoki címét, mellyel egyedüli rekorder lett, ám a francia Szuperkupa megnyerése mellett a Francia Kupából és a Bajnokok Ligájából is a nyolcaddöntőben búcsúzott a csapat.

Nagelsmann-nak nem lesz egyszerű dolga, új csapatot kell építenie Párizsban, ugyanis a hétszeres aranylabdás Lionel Messi az Inter Miaminál folytatja, de két év után Sergio Ramos is távozik a francia fővárosból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik