Vb 2010: Harry Redknapp osztja az észt Fabio Capellónak

Vágólapra másolva!
2010.06.20. 10:34
A Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere, Harry Redknapp a dél-afrikai világbajnokságon szereplő angol labdarúgó-válogatott két döntetlenjét követően – 1–1 az Egyesült Államokkal, majd 0–0 Algériával – szakmai kritikát intézett a szövetségi kapitány, Fabio Capello taktikai hadrendjével kapcsolatban.

Gareth Barry hirtelen kulcsember lett a középpályán. Nem mondom, egy tisztességes, jó képességű játékos, de azért azon a poszton, középső középpályásként Steven Gerrard világszínvonalat képvisel – ment bele a szakmai részletekbe Redknapp, aki nem is állt meg ennél a pontnál. – Stevie-nek középen kellene játszania, méghozzá Frank Lamparddal együtt. A válogatottnak 43–3-as felállásban kellene pályára lépnie, Wayne Rooney mellé két szélsővel, az egyik talán Joe Cole lehetne."Gareth Barry hirtelen kulcsember lett a középpályán. Nem mondom, egy tisztességes, jó képességű játékos, de azért azon a poszton, középső középpályásként Steven Gerrard világszínvonalat képvisel – ment bele a szakmai részletekbe Redknapp, aki nem is állt meg ennél a pontnál. – Stevie-nek középen kellene játszania, méghozzá Frank Lamparddal együtt. A válogatottnak 43–3-as felállásban kellene pályára lépnie, Wayne Rooney mellé két szélsővel, az egyik talán Joe Cole lehetne."

A Tottenham menedzsere a középpályássorban Michael Carricket foglalkoztatná, aki Gerrard és Lampard mögött nagyszerű szűrő lehetne, miközben a passzai aranyat érnek.

Anglia szerdán Szlovénia ellen játszik majd a C-csoport harmadik fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik