Hat spanyol olvasóink álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2010.07.13. 00:43
null
Van Bronckhorst élete gólját lőtte Uruguay ellen (Fotó: Reuters)
Oldalunkon a világbajnokság alatt számos témában szavaztattuk meg Önöket, a torna végén pedig voksolhattak a torna legjobb játékosára, legszebb góljára és összeállíthatták a vb álomcsapatát is. A három szavazást lezártuk, íme, az eredmények.

Sokan szidták és szidják még talán ma is a világbajnokság hivatalos labdáját, a Jabulanit, ám szerencsére így is született jó néhány szépségdíjas gól. És hogy melyik volt a legszebb? Olvasóink szerint egyértelműen Giovanni van Bronckhorst Uruguaynak lőtt bombagólja, amellyel Hollandia az elődöntőben először szerezte meg a vezetést. A balhátvéd találata a szavazatok 46 százalékát vitte el. A második helyet Diego Forlán németek ellen szerzett kapásgólja, a harmadikat pedig Fabio Quagliarella szlovákok elleni emelése szerezte meg. 

SZAVAZÁS

Melyik volt a világbajnokság legszebb gólja?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A FIFA Diego Forlánnak adta a vb-aranylabdát, az NSO olvasói szerint azonban a holland Wesley Sneijder volt a torna legjobb játékosa, bár a második helyen végző David Villát nem sokkal előzte meg.

SZAVAZÁS

Ön kire szavazna a vb-aranylabda-választáson?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A vb álomcsapatában Önök szerint hat spanyol futballistának is helye van, majdnem a komplett védelmet az aranyérmes csapat tagjai alkotják. Érdekesség, hogy a bronzérmes németeket hárman is képviselik, a döntőt játszó hollandok közül viszont csak Sneijder fért be a dream teambe.

A VB ÁLOMCSAPATA AZ NSO OLVASÓI SZERINT

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik