Eb 2016: Csak egy srác vagyok Malmőből… – Ibra búcsúja

Vágólapra másolva!
2016.06.23. 08:20
Szép emlékekkel búcsúzik el a svéd labdarúgó-válogatottól Zlatan Ibrahimovic, aki a belgák ellen 1–0-ra elveszített Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szerepelt utoljára a nemzeti csapatban.

A 34 esztendős klasszis 116 mérkőzésen 62 gólt szerzett a svéd válogatottban, amivel ő számít a nemzeti csapat történetének legeredményesebb játékosának.

Ibrahimovic a belgák elleni mérkőzés előtt jelentette be, hogy az Eb után nem lép többet pályára a válogatottban – utólag kiderült, a szerda esti összecsapás volt számára az utolsó.

„Elmondhatatlanul büszke vagyok a karrieremre. Csupán egy srác vagyok Malmö kis szegletéből, mégis képviselhettem a hazámat, ráadásul csapatkapitány is lehettem – mondta a svéd támadó a belgák elleni mérkőzést követően. – Büszke vagyok arra, amit elértem, rengeteg szép emlék fűződik a válogatottbeli karrieremhez.”

„Szeretném felajánlani ezt a pillanatot a szurkolóknak. Nekik köszönhetem, hogy ennyi mindent elértem idáig, nélkülük ez lehetetlen lett volna. Akárhová megyek, mindig magammal viszem a svéd zászlót.”

Ibrahimovic jövője klubszinten továbbra is kérdéses, azonban a svéd válogatott búcsúja miatt a napokban akár el is dőlhet, hogy hol folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik