Vb 2022: megvan, ki bukta a legtöbbet az angolok búcsújával

Vágólapra másolva!
2022.12.13. 11:12
null
Egy angol férfi 18 ezer pólót vásárolt továbbértékesítésre, melyeken az állt: Anglia világbajnok, 2022. Csalódottabb lehet, mint a játékosok... (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Anglia 2–1-es vereséget szenvedett a címvédő franciáktól a katari labdarúgó-vb negyeddöntőjében és így a háromoroszlánosok számára véget ért a torna. Egy ír portál most arról írt, hogy egy dorseti cég óriási veszteséget kénytelen elkönyvelni az angolok búcsúja miatt, ugyanis 18 ezer olyan pólót vásárolt, melyeken az állt: Anglia világbajnok, 2022.

Érzékenyen érintette az angolok búcsúja Karl Baxtert, a Wholesale Clearance UK ügyvezető igazgatóját, aki összesen 18 ezer olyan pólót szeretett volna értékesíteni, melyeken az szerepel: „Anglia, világbajnok 2022”, alatta pedig: „It's finally home”, azaz a futball végre hazatért.

Az Independent azt írja, Baxter 29.99 fontért szerette volna árulni a pólókat, de az angolok búcsújával ezt jelentősen csökkentenie kell, hogy meg tudjon szabadulni tőlük.

„Teljesen kiborultam, hogy Anglia kiesett a világbajnokságról” – mondta egy sajtóközleményben Baxter, akit lenyűgözött a háromoroszlánosok katari teljesítménye, s bízott benne, hogy megnyerik a vb-t.

„Amikor megkeresett egy szállító, hogy eladja a pólókat, egyszerűen nem tudtam nemet mondani, de most 18 ezer mez maradt rajtam, melyek azt írják, Anglia nyert. Most nem tudom, mit tegyek” – tette hozzá.

Karl Baxter arra kérte az angol szurkolókat, vásárolják meg az egyik mezt és őrizzék meg a történelem egyik darabjaként, emlékezve arra, milyen jól játszott Gareth Southgate együttese.

„Bár nem nyertek, az én szememben mindig nyertesek” – jegyezte meg Baxter.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik